Monday, September 14, 2009

Qiyamullail fil Masr..(Gama' Ibrahim-iskandariah)


















12 comments:

hanif hafiz said...

beruntungla kamu2 yg berada di bumi kinanah ini..

harap2 nnt ak boleh join skali..
bukan sng nk duduk kt tempat cmni..
sesak ngn org..

islahmujahidin said...

Betul 2..
harap2 boleh la dapat qiyam kat sini tahun depan ye...

apayangmampu said...

gmba2 tu gmba kat sne ke??
uih..pnuh 2

islahmujahidin said...

Aiwah...
seronok syeikh, meh la datang sini...
tambahkan ruang penuhkan saff.. =p

Azhar ZA said...

sumpah gile best kalau smyg dlm saf camni, kat cni saf lenggang, anak lembu pn boleh main kejar2.

islahmujahidin said...

haha..
Malaysia belum ada rasa seronok ramadhan lg...
seronok raye ade la..
kuih raya, baju raya, duit raya, kaya raya...=p

mastura said...

kagum lah .... huhuu...

patotla senior2 kite ramai yg nak sgt merase puase kat mesir ....

ape2 pon,mane yg baek kat
malaysia ni,kite jadikan la iktibar .... ^_^

islahmujahidin said...

=p

Alhamdulillah flight kita tahun lepas sebelum raya, sempat jugak merasa ke Masjid Amru walaupun buka malam ke-27..

Aiwah,
kalau nak rasa suasana qiyam macam kat mesir, datang la Uia-Gombak...

hehe :D

Rahman D said...

mungkin ana ada dlm tu kot..sbb telah turun roh ana di sana pada ketika itu

islahmujahidin said...

Ana yg kat gamba no 2 tu..
atas bumbung

khairi said...

subhanallah...ramainya orang yang bersolat.

Anonymous said...

jemput dtg blog
fatalvitamin.blogspot.com