Tuesday, August 11, 2009

Laporan minggu ni..



ok skarang ni saya hanya ada 5 min utk menulis
insyaALLAH saya kongsikan beberapa aktiviti minggu ni..

Hari sabtu...
-Ke rumah Beijing, walimah kakak die
-antara yg datang , Hilmi samad, Hannan nape, Izzad Burung dan adiknya


(Dari kiri Izzad Burung-rambut dah lurus, Hannan Nape, Hilmi samad)

* Baru dapat tau izzad pun nak pg ke mesir tahun ni...
rabbana yusahhilak
* Hannan pulak, fikrahnya jelas dan semakin nampak jelas, rela berkorban masa dalm tarbiyah, mabruk alayk ya hannan
* Hilmi samad- masyaALLAH, syeikh yg telah mentarbiyah ana ke jalan kebenaran, jazakallahu khair...nak cakap "ana ke aku" pun dah xtau dah blur2...takut cakap ana nnti die x selesa, tp sebenarnya bahasa "ana anta " ni dia dah praktik lama dah...haha, seronok sembang ngan hilmi



(kanan sekali 2la beijing)


Hari Ahad...
8.00-10.00- Program "Ku dihatimu SK Bandar Sg Buaya"(no comment)
10.00-12.30- Pasar Selayang cari Bahan Mentah utk kenduri di rumah datuk
12.30-5.00- Bakar ikan, kenduri (kecik2 je, setiap bulan buat)..jumpa la semua sedara mara, walaupun ramai x datang sbb tgh kuliah(xpe2 raya bole jumpa lg)



(pergh sedap gila ikan bakar)

6.00-12.00 mlm- BMI, Gombak n Bowling Flaminggo
-ni sume hilmi nyer pasal la ajak jd team die main bowling
-walaupun dah lama xmain bowling, tp skill masih ade r..haha bukan terer pun
-Kami menang hadiah saguhati
-Jumpa ngan Abg Baim, ABg Syuk n ABg Afif...amboi bukan main seronok main bowling
-Gunakan kesempatan kenal ikhwah2 KL



(walaupun dah lama x main, score gue yg no 2 tu- 139 je)


()


-Shahrul, Iqbal , ALiff n Hilmi (team kami)


(dari kiri iqbal, syahmi, aliff, shahrul)

(Uacapan ringkas dari Bendahari PEMBINAKL)

*Kepada semua , maalish cuti ana sudah penuh dari Isnin sampai jumaat kerja (Sabtu ahad je free itu pun macam dah penuh gak)
* kepada sahabat2 di UIA insyaALLAH kalau ada kesempatan gue akan melawat kemu semue
* Shahputra insyaALAH akan try gak pg
*Program di SEMASHUR juga masih dalam perancangan

-sekian sahaja untuk post kali ni, salah silap harap dimaafi
sekian sahaja
wslm

2 comments:

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

sibuk nampak... huhu... semoga cuti dipenuhi dgn agenda2 yg bermanfaat... cana mutab'ah amal?... mesti maintain an?...

apa2 pun... ingat2 la org kat sini... hihi...

k... happy hols

apayangmampu said...

ou..
ni bowling pembina kl 2 kn
hehe
kalo p mst da teserempak
ari 2 xdpt p
coz ad prog len d bnting
(br link blog ni)