Monday, February 1, 2010

Exam Alert !!!

Kadang-kadang bila nak exam kita akan ada rasa down..
Rasa macam nak lari jauh-jauh pun ada..
Tapi walaubagaimanapun..
Kita pasti terpaksa juga bertentang mata dengan kertas Exam itu...
Jadi apa kata kita Tanyakan Pendapat2 mereka disana .....
(Bukan senang nak buat Video ni, nasib baik ada Rahman D...SYukran =P )
-Dan syukran juga kepada semua yang memberikan kerjasama...semoga Allah membalas jasa kalian



Best x?
kalau best, nantikan video seterusnya daripada kami

"Beli album original tau...Hehe =D"

4 comments:

hanif hafiz said...

exam2 jugak..
gamba aku mne?

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

sape suh ko xde kat rumah...

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

sorry yadiy!
x bagitau dulu... iA lepas ni ktorang gtau dulu...

عزري said...

terbaekkk!!!